fbpx

Відновлюємо набір заявок на отримання грошової допомоги Cash Assistance

7 Березня 2023

З березня та протягом 2022 року ми в СОС Дитячі Містечка надавали грошову допомогу прийомним родинам, дитячим будинкам сімейного типу та сім’ям опікунів, що опинилися у скрутному становищі внаслідок воєнної агресії.

В цьому році ми відновлюємо набір заявок на отримання грошової допомоги в рамках програми Cash Assistance для сімей з дітьми з-поміж прийомних родин, ДБСТ та опікунських сімей, в яких виховується принаймні 1 дитина-сирота або дитина позбавлена батьківського піклування. 

Програма діє в 12 областях України, а саме: Київська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Харківська, Луганська, Донецька, Запорізька, Херсонська, Миколаївська, Одеська та Дніпропетровська області.

Розмір грошової допомоги складає 2200 грн на одного члена родини (один із батьків та діти до 18 років). Виплати здійснюються протягом трьох місяців один раз на місяць.

Одна сім’я може подати не більше однієї заявки (реєструється 1 особа від сім’ї). Родини, що вже брали участь в програмі не можуть повторно отримати допомогу.

Реєстрація заявок для участі у програмі грошової допомоги триватиме до 31 березня 2023 року. Детальніше про програму Cash Assistance ТУТ

Для реєстрації на отримання грошової допомоги, будь ласка, заповніть форму реєстрації