fbpx

Підписали меморандум про співпрацю з Львівською обласною радою

Меморандум передбачає партнерство у питаннях надання допомоги сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах. У тому числі найбільш вразливих – дітей внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт, дітей без батьківського піклування, дітей з інвалідністю, які у зв’язку з війною втратили дім, роботу, соціальну підтримку. 

“Наша місія сьогодні – це допомагати нашим дітям. Співпраця з новими партнерами відкриває нові можливості для українських родин, які через війну втратили все і для яких Львівщина стала другим домом. Щиро радіємо, що маємо таких партнерів як благодійна організація СОС Дитячі Містечка

– зазначила Ірина Гримак
Ірина Гримак та Сергій Лукашов під час підписання меморандуму про співпрацю

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак подякувала організації за роботу, яку вони проводять в Україні і на Львівщині зокрема, особливо з початку повномасштабного вторгнення.

«Зараз ми, в СОС Дитячі Містечка, впроваджуємо нову послугу – це облаштування інтерактивних кімнат, просторів для дітей, де вони можуть займатися, інтегруватися в соціум, адаптовуватися в громадах. Це дуже важлива ініціатива як дієвий інструмент спілкування, навчання, взаємодії. На Львівщині ми створили вже 8 таких інтерактивних просторів, які повністю обладнані усім необхідним для відпочинку, занять, ігор»

– зазначив Сергій Лукашов, Національний директор СОС Дитячі Містечка

Дякуємо партнерам за готовність допомагати дітям. Разом ми робимо цей світ кращим!

Нагадаємо, що з нагоди  20-річчя роботи в Україні, ми в СОС Дитячі Містечка, відкриваємо 20 нових дитячих просторів по всій країні. І вже відкрили дитячий простів в Яворові та Старому Самборі на Львівщині.