fbpx

Дайджест новин СОС Дитячі Містечка. Лютий 2023

1 Березня 2023

Лютий останній місяць зими і попереду нас чекає весна. Ділимося з вами нашими зимовими новинами СОС Дитячі Містечка.

3 лютого в Миколаєві ми відкрили Дитячий простір, де надаються безкоштовні соціальні послуги для сімей з дітьми, що постраждали від війни.

А в рамках святкового відкриття підписали тристоронню Угоду про співпрацю між Миколаївською міською радою, за участю міського голови Олександра Сєнкевича, ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив», за участю голови правління Анни Ганжул, та СОС Дитячі Містечка, за участю Національного директора Фонду Сергія Лукашова. 

Детальніше про відкриття простору за посиланням

Презентація дослідження “Діти та війна”

В наслідок повномасштабної війни, в Україні значно зросла кількість внутрішньопереміщених осіб. Серед них є прийомні сім’ї, ДБСТ та родини з дітьми. В яких умовах живуть ці люди і які в них є потреби? 

Знайшли відповіді на ці питання в результатах дослідженні “Діти та війна”, яке презентували в пресцентрі “Інтерфакс-Україна”.

Детальніше ознайомитися з дослідженням можна ТУТ

Рік роботи СОС Дитячі Містечка в умовах війни

2022 рік став роком викликів для СОС Дитячі Містечка та українського народу. За цей рік ми виросли в 60 разів, відкрили нові Центри укріплення сім’ї по всій країні та сформували нову якість надання соціальної допомоги. 

Детальніше в інтерв’ю Національного директора СОС Дитячі Містечка, Сергія Лукашова за посиланням.