fbpx

Розширяємо географію роботи мобільних команд психологів

2 Березня 2023

Цього місяця ми розпочали роботу в Харківській області. Наша команда мобільних психологів СОС Дитячі Містечка працює із дітьми та родинами, які проживають на деокупованих територіях, постраждали внаслідок військової агресії або є внутрішньо переміщеними особами.

Групові активності для дітей проводяться в арттерапевтичній формі занять, щоб допомогти у знятті напруги, тривожності, страху. А ще такі заняття спрямовані на згуртування та розвиток комунікативних навичок.

Під час індивідуальних занять пропрацьовуються більш індивідуальні запити, які часто є результатом тривалого перебування у небезпеці: емоційне оніміння, заїкання, панічні атаки, енурез. Працюємо і з дорослими, щоб підтримати та у разі потреби допомогти прожити травмуючий досвід.

Наразі наші психологи працюють у місті Харкові та Ізюмській ОТГ, у планах – робота у нових громадах. Продовжуємо піклуватися про психоемоційний добробут дітей та батьків і надалі, щоб кожен міг отримати необхідну підтримку.

Якщо ваша громада зацікавлена у проведенні занять та консультацій нашими психологами – зателефонуйте за номером: +380687983006 Ольга Шаповал, менеджерка мобільних команд психологів. Разом ми робимо цей світ кращим!