fbpx

Відкрили сучасний дитячий простір в Золочеві

З нагоди 20-річчя роботи в Україні, ми в СОС Дитячі Містечка, відкриваємо 20 нових дитячих просторів по всій країні. Дитяча локація у Золочеві стала однією з відкритих просторів в рамках ініціативи.

Простір відкрили на базі закладу культури. Він слугуватиме місцем для навчання, розвитку та спільного дозвілля мешканців громади та ВПО. Це місце для вільної гри і роботи зі спеціалістами, послуги в яких надають фахівці для місцевих дітей з вразливих категорій та вимушено переміщених осіб, які проживають на території громади.

Ми встановили інтерактивний дитячий стіл та інтерактивний дисплей, фліпчарт магнітний, закупили більше десятка настільних ігор та пазлів для дітей різного віку, дивани, крісло-грушу, сухий басейн, стелажі та різне умеблювання.

Мета відкриття таких просторів – залучити дітей та дорослих з числа внутрішньо переселених осіб до швидкої та ефективної адаптації у новій громаді. Їх культурна інтеграція, організація інформаційного обслуговування, навчання, розвитку та проведення спільного сімейного дозвілля. 

“Сьогодні бібліотека забезпечує доступ до інформації на різних носіях, є платформою для інтерактивного навчання та творчості. Тішуся, що у складний період часу нашої країни, ми маємо можливість створювати цікаві простори для розвитку та дозвілля наших дітей, бо саме вони є нашим майбутнім і саме від них залежить, якою буде наша країна. Дякуємо СОС Дитячі Містечка за плідну співпрацю”

– зазначила директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк

Локації є відкритими для всіх дітей та батьків, які проживають на території громади і є безкоштовними.

Ми в СОС Дитячі Містечка вдячні нашим державним партнерам за співпрацю. Разом ми робимо цей світ кращим!