fbpx

Відкрили сучасний дитячий простір у Бучі

Сьогодні у дітей в Бучі з’явилося особливе місце для розвитку, відпочинку і відновлення – у Центрі соціальної підтримки “Турбота” відкрили сучасну інтерактивну дитячу кімнату. Тут є чим зайняти і крихіток від року, і учнів початкової школи. За потреби із дітьми будуть працювати психологи, логопеди та інші соцпрацівники центру.

Відвідати інтерактивну кімнату може кожен – все абсолютно безкоштовно. Хочеш – грай в активні та пізнавальні ігри, займайся арт-терапією з піском чи ліпи з воску. А можна просто бігати і вивільняти енергію, якої у малечі так багато

Цей благодійний проєкт – подарунок місту від СОС Дитячі Містечка. Аби підтримати сім’ї з дітьми, котрі постраждали під час військової агресії в Бучанському районі. Важлива така допомога і для переселенців. Їх у Бучі більше 9000, сотні з них – діти (*з 2014 року). А зараз у місті нова хвиля ВПО з Херсонщини.

“Переселенцям часто важко інтегруватися, почати жити повним життям на новому місці. Тому така кімната для них дуже важлива – дає змогу малечі подружитися. А батьки – поспілкуються із психологами, познайомляться з кимось доброзичливим у новому для себе місці”

– заявила Михайлина Скорик-Шкарівська, заступниця бучанського міського голови

Також цей простір є внеском у відбудову Бучі, мешканці якої перебували під окупацією та стали жертвами злочинів російських військовослужбовців.

Контакти Центру:

093 902 36 54

М. Буча, вул. Енергетиків 19

Кожен новий простір – це наша любов і натхнення. Тому приходьте, аби розділити із нами ці емоції.