fbpx

Провели робочу зустріч з керівництвом Київської обласної ради

Державні партнери відіграють одну з ключових ролей в діяльності нашої організації, особливо на регіональному рівні. З цією метою Сергій Лукашов, Національний Директор СОС Дитячі Містечка, зустрівся з Тетяною Семеновою, заступницею Голови Київської обласної ради.

Також, у спілкуванні взяли участь: депутат Київської обласної ради Олександр Волинець, заступник Фастівського міського голови Олена Давиденко та депутат Фастівської міської ради Мирослава Смірнова.

Учасники зустрічі обговорили можливості розширення співпраці на Київщині за участі Київської обласної ради та ОТГ області.

“Нам потрібно об’єднати зусилля аби повернути дітей із-за кордону, які перебувають під тимчасовою опікою в дитячих будинках сімейного типу з Київщини. Але важливо врахувати всі чинники: умови проживання, критерії безпеки, і потреби в тій чи іншій допомозі. Благодійна організація СОС Дитячі Містечка має такий досвід та професійних спеціалістів, які зможуть допомогти з адаптацією дітей.”

— заявила Тетяна Семенова, заступниця Голови Київської обласної ради

“Завдяки ефективній співпраці з керівництвом області та громадами ми вже маємо успішні кейси реалізації наших проєктів підтримки дітей та родин на Київщині. Надзвичайно змістовна і наснажуюча зустріч. Ми готові до активної співпраці заради забезпечення права дітей Київщини на сімейне виховання. Далі буде!”

— резюмував результати зустрічі Сергій Лукашов, Національний Директор СОС Дитячі Містечка

В результаті зустрічі сторони домовилися більш детально обговорити майбутні напрямки співпраці, з метою збільшення якості та масштабу допомоги для дітей та їх родин у Київській області.

Довідково:

У Фастові ми вже офіційно відкрили Центр укріплення сім’ї. Центр створено, щоб підтримати родини, у тому числі, й сім’ї внутрішньо переміщених осіб. Допомогу надають постраждалим від війни. Адже, в період воєнного стану психологічна підтримка потрібна багатьом.

У Бородянці, Бучі і Бишеві діють ресурсні кімнати.

А у Броварах побудоване модульне дитяче містечко на 10 будинків за кошти міжнародних донорів. Де родини отримують максимальний спектр необхідних для них послуг. Так родинам легше вирішувати проблеми.

Також, ми відкрили Центр Укріплення сім’ї в Ірпені.

Дякуємо партнерам за спільне бачення майбутнього системи виховання дітей в Україні. Разом ми робимо цей світ кращим!