fbpx

Відкрили сучасний дитячий інтерактивний простір у Новояворівську

З нагоди 20-річчя роботи в Україні, ми в СОС Дитячі Містечка, відкриваємо 20 нових дитячих просторів по всій країні. Дитячий простір у Новояворівську одним з відкритих просторів рамках ініціативи.

Локацію відкрили на базі бібліотеки в Новояворівську. Дитячий простір слугуватиме місцем для навчання та розвитку. Це місце для вільної гри і роботи зі спеціалістами, послуги в яких надають фахівці для місцевих дітей з вразливих категорій та вимушено переміщених осіб, які проживають на території громади.

Це вже четвертий інтерактивний простір, який ми спільно з СОС Дитячі Містечка відкрили на Львівщині. Перші три функціонують у Яворові, Старому Самборі та Бориславі. Ще чотири невдовзі запрацюють у Пустомитах, Дрогобичі, Золочеві та Східниці, адже у дітей має бути щасливе дитинство. Попри все.

– подякував за співпрацю Максим Козицький, Голова Львівської ОВА
Голова Львівської ОВА Максим Козицький та менеджер проєкту СОС Дитячі Містечка Наталя Кузяк

Зараз багато дітей навчаються онлайн в своїх школах. Але дітям потрібне живе спілкування, простір де вони можуть комунікувати з однолітками. Де діти можуть розважатися, навчатися та відпочивати

– заявила Наталя Кузяк, менеджер СОС Дитячі Містечка

Для дітей доступні сучасні технології – інтерактивний стіл та панель, а також різноманітні ігри. Відвідувати цей простір можуть усі діти. Доступ до кімнати безкоштовний. Це чудове місце, де малеча й підлітки можуть читати, розважатися та знаходити нових друзів.

Відеосюжет з відкриття за посиланням (з 14 хвилини)