fbpx

Продовжуємо системно надавати допомогу дітям, які отримали поранення

В рамках програми допомоги дітям, які отримали поранення відправили дітей та їх батьків, пройти реабілітацію в кращих санаторіях та реабілітаційних центрах України.

Завдяки персонально підібраним програмам реабілітації діти оздоровлюються та відновлюють своє фізичне й ментальне здоров’я. Програми направлені на реабілітацію опорно-рухового апарату, нейрореабілітацію, комплексну та психологічну реабілітацію і залежать від діагнозу та медичних рекомендацій.

Під час спілкування з родинами тренери та лікарі-реабілітологи розповідають як реабілітація допомагає дітям та дорослим бути максимально автономними в повсякденному житті. Це дає змогу їм працювати та займатися дозвіллям, покращити стан здоров’я, навички самообслуговування, а також можливість турбуватися про власну сім’ю.

І ми вже маємо перші позитивні результати

Артем з Херсону, який втратив руку під час обстрілу, покращив навички самообслуговування, навчився робити фізичні вправи які допоможуть розвинути м’язи руки. Це дозволить його тілу краще підготуватися до протезування.

Маленький Дмитрик з Харкова нарешті почав спокійно спати, а Олена з Торецька завдяки зайняттям з ерготерапевтом, навчилася самостійно готувати смачні страви та опанувала навички боротьби зі стресом.

Наразі реабілітаційні заходи тривають. В березні-квітні послуги реабілітації мали змогу отримати 27 родин. Разом ми робимо цей світ кращим!