fbpx

Відкрили сенсорно-ігрову кімнату для дітей у Вижниці

З нагоди 20-річчя роботи в Україні, ми в СОС Дитячі Містечка, відкриваємо 20 нових дитячих просторів по всій країні. Дитячий простір у Вижниці став одним з відкритих просторів рамках ініціативи.

Це простір для вільної гри і роботи зі спеціалістами, послуги в яких надають фахівці для місцевих дітей з вразливих категорій та вимушено переміщених осіб, які проживають на території громади.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки тісній співпраці з Вижницькою міською радою, яка підготувала приміщення для дитячого простору, а ми в СОС Дитячі Містечка облаштували та оснастили сенсорну ігрову кімнату для дітей необхідним обладнанням.

Кімната створена для дітей ВПО та місцевої громади. З дітьми працюватимуть фахівці Інклюзивно ресурсного центру та Вижницького центру надання соціальних послуг. Зокрема, логопеди та психологи в ігровій формі проводитимуть заняття для розвитку дітей. Також працюватимуть з людьми з інвалідністю.

– зазначила Анна Бабенко, Національна проєктна координаторка СОС Дитячі містечка у Чернівецькій області

Окрім оснащення сенсорної кімнати, СОС Дитячі Містечка передали потужну зарядну станцію для роботи Центру надання соціальних послуг Вижницької міської ради.

На відкритті простору були присутні представники нашої організації СОС Дитячі Містечка, міський голова Вижниці Олексій Чепіль та представники Департаменту соціального захисту населення.

Хочемо подякувати нашим партнерам за реалізацію проєкту, зокрема міському голові Олексію Чепілю. Разом ми робимо цей світ кращим!

Простріх знаходиться за адресою: м. Вижниця вул. Українська,86. Детальніше про роботу простору можна дізнатися за посиланням.