fbpx

Вчителька початкових класів за підтримки СОС Дитячі Містечка відкрила студію раннього розвитку дітей на Київщині

14 Липня 2023

«А що цікавого ми будемо робити сьогодні?»

Це питання щоразу задають маленькі відвідувачі, щойно переступивши поріг Центру раннього розвитку дітей Ольги Маковенко у м. Васильків Київської області.

У дитячій студії – завжди весело та гамірно. Діти – дивляться пізнавальні відео, малюють, вирізають, декламують вірші та співають пісні. 

Власниця студії – Ольга Маковенко. Вона – вчителька початкових класів і мама двох дітей з інвалідністю, яких виховує самостійно. 

«Відчуваючи неабияку потребу у спілкуванні для своїх дітей, я вирішила створити простір, де вони зможуть тісно комунікувати, вчитися, заводити друзів»

— ділиться Ольга

Здійснити задумане їй вдалося завдяки проєкту “СОС Діти. Програма екстреної допомоги”. У рамках цього проєкту наш партнер ВБО “Конвіктус Україна” вже другий рік поспіль проводить бізнес-тренінги для жінок. 

Ольга Маковенко – учасниця тренінгу з основ ведення власної справи та розробки бізнес-планів. Вона вдало пройшла навчання та захистила власний бізнес-план. А ще – отримала кошти на старт власного бізнесу, за які придбала проєктор, екран дня нього та принтер. 

«Я спочатку навіть не повірила, що отримала фінансову підтримку. Подумала, може помилилися. Я щаслива, що пройшла тренінг, змогла почути історії інших учасниць та усвідомити – в мене все вийде»

— пригадує Ольга

У рамках проєкту SOS Діти Програма екстреної допомоги наш партнер ВБО “Конвіктус Україна” вже провів 7 бізнес-тренінгів для жінок. 137 учасниць засвоїли основи ведення власної справи та отримали на старт свого бізнесу від 7000 до 15 000 грн. І 90% жінок, які захистили свої бізнес плани, зараз успішні підприємиці.