fbpx

Тисячі пакунків і вдячних усмішок: підбиваємо результати 2-х місяців співпраці з L’Oréal Україна у рамках проєкту SOSДіти

З 7 квітня по 31 травня СОС Дитячі Містечка спільно з компанією “L’Oréal Україна” та благодійним фондом “Помагаєм” доправляли гуманітарну допомогу до громад Херсонської, Миколаївської та Дніпропетровської областей. 

Співпраця відбувалась у рамках проєкту SOSДіти. Програма екстреного реагування і разом нам вдалося привезти та видати 4200 гуманітарних наборів!

Допомогу отримали родини з дітьми, які стали вимушеними переселенцями, а також місцеві жителі прифронтових та деокупованих міст і сіл.

Гуманітарні набори були трьох видів: продуктові, гігієнічні із засобами для оселі та прання, а також гігієнічні від “L’Oréal Україна” – шампунь, бальзам, крем, дезодорант.

  • Продуктові набори отримали 1600 родин у Дніпропетровській, Херсонській, та Миколаївській  областях.
  • Гігієнічні набори з миючим засобом, порошком, милом отримали 1000 родин у Херсонській, та Миколаївській  областях. 
  • Набори від “L’Oréal Україна” із засобами особистої гігієни отримали 1600 родин у Дніпропетровській, Херсонській, та Миколаївській  областях.

Пересувний гуманітарний штаб БФ “Помагаєм” побував у Музиківській, Киселівській та Миролюбівській громадах Херсонської області. У смт Солоне, у містах Павлограді й Марганці Дніпропетровської області, а також у Снігурівці Миколаївської області.

І щоразу, у кожному населеному пункті, партнер намагався влаштувати маленьке свято для дітей – поки батьки отримували допомогу. Настрій хлопчикам і дівчатками підіймали повітряні кульки, мильні бульбашки та веселий клоун.

Дякуємо представникам соціально відповідального бізнесу та команді партнера за спільну роботу заради сімей та дітей!