fbpx

На шляху до мрії: компанія Фокстрот здійснила мрію маленької Софії з Харкова

Ритейлер дізнався про мрію 12-річної Софії з Харкова від нашої організації, коли отримав відзнаку за внесок у розвиток корпоративно-соціальної відповідальності бізнесу від експертної організації CSR Ukraine на щорічній конференції «Сміливий бізнес, що змінює країну».

«Привіт, я хочу стати блогером. Я буду розповідати про різні  міста України. Україна буде з Кримом, буде незалежна, шикарна»

так описала свою мрію 12-річна Софія з Харкова, родиною якої ми опікуємося

За волею долі ці рядки опинилися і на дипломі, який отримала Група «Фокстрот», яка є нашим партнером з 2010 року.

Родина Софійки – вимушені переселенці з Харкова. На початку війни, рятуючись від обстрілів, вони переїхали до Івано-Франківської області. Шість місяців проживали в Коломийському районі, а пізніше переїхали до обласного центру, де і дізналися про нашу організацію. У родині зростає двоє прекрасних доньок Софія та Поліна. Кожна з них має свої вподобання та мрії.

Старша донька (Софія) із задоволенням займається танцями та малюванням. Та в майбутньому хоче стати відомим блогером, що вона і намалювала на одному із занять в нашому просторі СОС Дитячі Містечка.

«Рішення наблизити здійснення мрії дівчинки – подарувати їй стартовий набір блогера, ми прийняли одразу, тільки-но отримавши нагороду. Аби після нашої перемоги Софія змогла реалізувати свої наміри й бажання у повній мірі – мандрувати рідною країною і ділитися зі своїми друзями найкращими моментами з подорожей. А щоб додати трішки магії до процесу, ми тримали це від неї в секреті»

– розповіла Оксана Ковальчук, PR-менеджер мережі Фокстрот

17 травня, прогулюючись торговим центром в Івано-Франківську, Софія з мамою та молодшою сестричкою завітали до магазину Фокстрот, де на неї вже чекав сюрприз. Якою ж несподіванкою стало для дівчинки, коли керуючий магазину звернувся до неї по імені і повідомив, що на неї чекає подарунок. А саме – те, про що вона мріяла – блогер-сет!

«З таким подарунком мрія Софійки стала ще більш реальнішою! Дуже дякуємо благодійному фонду СОС Дитячі містечка та магазину Фокстрот

– подякувала пані Олена, мама Софійки

Ми щиро дякуємо мережі магазинів”Фокстрот” за підтримку та багаторічну допомогу. Разом ми робимо цей світ кращим!