fbpx

Спіпраця з корпоративними партнерами

4 Листопада 2022

Осінь – час повернення за парти та нових знань. Для цікавого й успішного навчання дітям необхідні канцтовари, а для затишку та веселого дозвілля – симпатичні іграшки.

5 000 дітлахів у Вінниці, Івано-Франківську, Ужгороді, Чернівцях, Харкові, Броварах, Львові та Фастові отримали все це завдяки нашій співпраці з Новою Поштою та її проєктом Nova Poshta Humanitarian.

Також наші друзі, Фонд Твоя Опора, передали сім’ям ВПО в соціальних центрах Ужгорода, Львова, Івано-Франківська, Броварів та Полтави 1 206 засобів особистої гігієни від L’Oréal. Це шампуні, маски для обличчя, гелі для душу, дезодоранти і креми для рук – усе, що потрібно для турботи про себе.

А щоби маленьким ніжкам було тепло, бренд Kazar через фонд Omenaa Foundation з Варшави надав більше 1 000 одиниць нового дитячого взуття. Діти змогли отримати їх на наших локаціях СОС Дитячі Містечка в Ужгороді, Полтаві, Броварах та Івано-Франківську.

Дякуємо усім нашим партнерам і небайдужим брендам, які роблять простішим життя українських дітей та їхніх батьків. Разом ми робимо цей світ кращим!