fbpx

СОС Дитячі Містечка відкрили Центр укріплення сім’ї в Фастові

За підтримки Європейських донорів, спільно з органами місцевого самоврядування Фастова СОС Дитячі Містечка відкрили Центр укріплення сім’ї у Фастівській громаді

Діяльність Центру спрямована на допомогу та підтримку дітей та їх родин, ВПО, прийомних родин та місцевих сімей.

Тут можна безкоштовно отримати різну допомогу та послуги:

  • психологічні консультації;
  • заняття з логопедом;
  • гуманітарну допомогу;
  • матеріальну підтримку;
  • репетиторство та інші освітні послуги.

“Ми приємно вражені, як Фастівська громада гостинно приютила внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України. Це дуже позитивно, коли органи місцевого самоврядування, влада так активно беруть участь у підтримці та реалізації соціальних проєктів. Завдяки позитивним емоціям, турботі та піклуванню наші діти мають отримати заряд підтримки і в майбутньому стати повноцінними членами суспільства та розвивати Україну. Турботлива родина для кожної дитини – слоган нашої організації, і я впевнений, що наш Центр у Фастові стане місцем підтримки та допомоги дітям та їх родинам”

– сказав Національний директор СОС Дитячі Містечка, Сергій Лукашов

“Я хочу подякувати пану Сергію Лукашову та організації СОС Дитячі Містечка за 2 роки плідної співпраці та взаємодії з Фастівською громадою. Для нас важливо те, що ми відчуваємо підтримку, і ми не сам на сам із проблемами та викликами, які постали перед нами від початку війни. Навіть у такий складний час, приємно відчувати підтримку та допомогу”

– сказав Фастівський міський голова, Михайло Нетяжук

Хочемо також подякувати за співпрацю та внесок у реалізацію проєкту заступниці міського голови з гуманітарних питань Олені Давиденко, начальниці служби в справах дітей Людмилі Змаженко та директорці Центру соціальних служб Бортовській Жанні.

Разом, спільними зусиллями, ми зробимо щасливим дитинство маленьких українців та українок!