fbpx

Робочий візит до літнього табору психологічної підтримки СОС Дитячі Містечка

4 Серпня 2022

Національний директор організації Сергій Лукашов завітав до літнього табору психологічної підтримки у Закарпатській області, який реалізується СОС Дитячі Містечка у готельному комплексі “Горбок”.

Нагадаємо, що програма табору для однієї зміни триває чотирнадцять днів, за цей час діти отримують можливість переключитись і стабілізуватись завдяки цілющій природі та підтримуючим активностям.

Наразі триває вже четверта зміна табору, де беруть участь сто чотири дитини з різних куточків України. А загалом з початку літа в таборі прийняли участь чотириста п’ять дітей. Скучати ніколи, адже усі активності, що комплексно спрямовані на психологічне відновлення та оздоровлення дітей, забезпечують куратори, психологи, інструктори зі спорту та дозвілля, і два найулюбленіших дітьми чотирилапих терапевти – собаки Євсей та Герда.

Протягом візиту Сергій Лукашов не лише побачив як функціонує табір, як побудована програма, поспілкувався з командою, а й зміг долучитись до активностей – командних настільних ігор, каністерапії, вечірніх танцювальних змагань по загонах. Незважаючи ні на що, діти залишаються дітьми і повинні мати дитинство тут і зараз.