fbpx

Робочий візит Національного директора Сергія Лукашова на Львівщину

3 Серпня 2022

Два дні поспіль з робочим візитом на Львівщині перебував Національний директор Сергій Лукашов.Такі візити безпосередньо в регіони є вкрай важливими, оскільки це – чудова нагода спільно з фахівцями, які нещодавно сформували команду Львівського офісу, визначити пріоритетні напрями діяльності, обговорити проблемні питання та визначити стратегічні цілі подальшої роботи в конкретному регіоні.

В рамках робочої поїздки вдалось відвідати Рава-Руську громаду, зустрітись з представниками місцевої влади, оглянути об’єкти щодо реалізації інфраструктурних проєктів та обговорити перспективні шляхи співпраці та партнерства з метою надання соціальних послуг та підтримки сімей з дітьми з числа вимушено переміщених осіб, які тимчасово проживають на території Рава-Руської громади.

Окрім того, керівник СОС Дитячі Містечка з представницями Львівського офісу завітали в гості до чотирьох родин ДБСТ, які сьогодні тимчасово проживають у молодіжному центрі св. Івана Боско.

Батьки-вихователі та їх дітки переїхали з Лисичанська Луганської області, загалом у цих родинах виховується 41 дитина. В чудовій, теплій і дружній атмосфері поспілкувались з сім’ями, обговорили питання, які їх турбують, визначили шляхи подальшої підтримки цих сімей.


Вже станом на сьогодні родини отримують допомогу від СОС Дитячі Містечка не лише у вигляді ноутбуків для навчання дітей шкільного віку, а й психологічних і логопедичних послуг, що вкрай необхідні діткам.

В найближчий час ці родини отримають допомогу у вигляді канцелярських товарів для дітей шкільного віку, підготовці дітей до осінньо-зимового періоду, а також підтримку батьків-вихователів у житлово-побутових питаннях.