fbpx

Пишаємося новою студенткою!

В березні 2022 року внаслідок вибухової хвилі, через вибух російської авіаційної бомби Дарина отримала тяжку мінно-вибухову травму та посттравматичний стресовий розлад. Наслідком чого стало тривале лікування та відставання по шкільній програмі.

Завдяки програмі нашій програмі індивідуального репетиторства, яка надається нашою організацією для дітей, які отримали поранення дівчина мала можливість займатись з репетиторами. Підтягували знання з української мови та математики. 

Старанне навчання дало свої успіхи й Дарина успішно склала мультипредметний тест та вступила на бюджет у ВНЗ “Чорноморський національний університет ім. П. Могили” на спеціальність Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка. В майбутньому дівчина хоче стати IT – спеціалістом.

Крім освітніх послуг дівчина разом зі своєю мамою пройшли курс відновлення здоров’я в найкращому центрі психологічно реабілітації України, а також отримали допомогу ліками та в проходженні обстеження.

Ми щиро радіємо за Дарину та вітаємо її з зарахуванням в університет. Окрім наданої допомоги, ми хочемо мотивувати та підтримувати дівчину в здобуванні вищої освіти та в вересні подаруємо їй ноутбук для навчання!

Ми продовжуємо допомагати дітям, якісно отримувати освітні послуги та покращувати їх здоров’я. Вже з вересня розпочинає навчання нова група дітей і ми в СОС Дитячі Містечка бажаємо їм успіхів!

З березня по вересень 2023 року 35 дітей відвідували заняття з викладачами. Це діти, які через отримане поранення пропустили навчання в школі та відстали від освітньої програми. З кожною дитиною кваліфіковані репетитори проводили індивідуальні заняття 2 рази на тиждень, протягом 3 місяців. В більшості випадків особлива увага приділялась підготовці до ЗНО/НМТ та ДПА.