fbpx

Пам’яті світлої людини та видатного українця

6 Вересня 2023

Вся Україна, її інтелектуальна, духовна, філософська та професійна спільнота сьогодні горює за Ігорем Анатолійовичем Козловським – непересічним мислителем та громадським діячем нашого часу.

Важливою духовною опорою залишаться всім нам і його інтелектуальний внесок у нашу культуру, і його приклад дієвого опору ворогу під час репресій, які він мужньо переніс.

Відхід Ігоря Анатолійовича є глибокою емоційною втратою і для нашої організації. З 2021 року він був членом Правління СОС Дитячі Містечка Україна, і його непоказна, але фундаментальна участь та підтримка дозволили нам розвинутись організаційно та підтримати таку велику кількість дітей під час війни.

Нас багато пов’язувало – він так само зазнав прямих наслідків першого вторгнення та окупації, він так само знав, що таке постійна відповідальність та турбота про тих, хто не впорається без підтримки. Він глибоко поділяв місію нашої організації, розділяв наш біль та радів нашим досягненням.

“Пам’ять про нього буде світлою та дієвою – адже і приклад його життя, і ті моральні орієнтири, які він визначав, завжди будуть для нас рушієм”

– із шаною згадує Ігоря Козловського Сергій Лукашов, Національний директор СОС Дитячі Містечка