fbpx

Провели робочу зустріч з начальником Львівської обласної військової адміністрації

21 березня, Національний директор СОС Дитячі Містечка Сергій Лукашов відвідав з робочим візитом Львівщину. В рамках поїздки відбулася робоча зустріч з начальником Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким. У зустрічі також взяли участь директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОВА Ірина Гаврилюк та менеджерка у соціальній сфері благодійної організації Наталія Кузяк.

У межах розмови обговорили перспективи співпраці у створенні нових соціальних просторів на території громад Львівщини.

«Дякую за ваш вклад та роботу у нашій області. Цьогоріч ми плануємо і надалі активно перетворювати бібліотеки у громадах нашої області на сучасні дитячі простори соціальної комунікації. Вкрай важливо, щоб діти Львівщини мали насичене позашкілля, в межах якого весело та з користю проводитимуть час у колі однодумців»

– зазначив Максим Козицький

Нагадаємо, що у листопаді минулого року СОС Дитячі Містечка та ЛОВА підписали Меморандум про співпрацю. А в межах співпраці нам вдалося обладнати 8 інтерактивних дитячих просторів на Львівщині: у Пустомитах, Яворові, Дрогобичі, Старому Самборі, Золочеві, Східниці, Новояворівську та Бориславі. Цьогоріч ми плануємо обладнати ще 10 інтерактивних просторів у закладах культури Львівщини.

Основою нашої діяльності є створення сімейних форм виховання, поселення, а також подальший супровід молодих дітей, які є нашими вихованцями. Під час війни ми допомагаємо дітям ВПО, пораненим маленьким українцям, а також допомагаємо орендувати житло дитячим будинкам сімейного типу, які перемістилися у більш безпечні райони України. Одним з наших аспектів роботи є оснащення сучасних дитячих просторів, які ми облаштовуємо для активного проведення часу та соціалізації в громадах дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.

– розповів про діяльність організації Сергій Лукашов

У межах зустрічі узгодили розпочати співпрацю над облаштуванням молодіжного простору в одному з районів області, де об’єднають дітей усіх вікових груп.

Дякуємо нашим партнерам за співпрацю. Разом ми робимо цей світ кращим!