fbpx

Програма багатоцільової грошової допомоги: тепер ще й в Одеській та Дніпропетровській областях!

1 Липня 2022

Від початку роботи Програми, наша команда отримала три тисячі чотириста звернень про виплати. Уже майже дві тисячі дітей та дорослих з прийомних та опікунських сімей, дитячих будинків сімейного типу з десяти областей України – Київської, Житомирської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Одеської, Луганської, Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської – отримали перші виплати!

Близько трьохсот сімей отримали можливість придбати найнеобхідніше та забезпечити себе і своїх близьких і їжею, і предметами першої необхідності, і хімією та одягом – кожному своє по потребам. Адже багатоцільова допомога призначена для самостійного планування бюджету, щоб мати змогу використовувати кошти так, як найдоцільніше для Вашої родини.

З 01 липня 2022 року Програма багатоцільової грошової допомоги СОС Дитячі Містечка поширилася на Одеську та Дніпропетровську області.

Нагадаємо, що з початку березня СОС Дитячі Містечка надає багатоцільову грошову допомогу внутрішньо переміщеним  родинам з числа прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та сімей опікунів, в яких виховуються від трьох дітей, віком до 18 років у 10 областях України – Київській, Харківській, Чернігівській, Сумській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Херсонській, Миколаївській та Житомирській, а тепер ще й в Одеській та Дніпропетровській.

Розмір грошової допомоги складає 2200 грн на одного члена родини на 1 місяць. Виплати здійснються протягом трьох місяців один раз на місяць. Одна сім’я може подати не більше однієї заяви (реєструється 1 особа від сімї).

Для реєстрації на отримання допомоги, будь ласка, заповніть форму за посланням:

Заява для отримання благодійної допомоги від МБО БФ “СОС Дитячі Містечка Україна” (google.com)