fbpx

Вдвічі більше добра: благодійні внески у додатку Glovo буде подвоєно

Раді повідомити, що СОС Дитячі Містечка доєдналися до благодійної ініціативи #вдвічі_більше_добра, яку оголосили cервіс швидкої кур’єрської доставки Glovo разом із  Mastercard та UKRSIBBANK. Розпочалася акція 28 червня 2022 р.

Усі внески користувачів через баббл “Допоможи Україні!” у додатку Glovo, здійснені карткою Mastercard® від UKRSIBBANK, будуть подвоюватися. Ініціатива триватиме впродовж двох місяців.

Щоб зробити внесок, користувачу необхідно обрати благодійну організацію та розмір внеску, що варіюється від 10 грн до 10 тис грн, і підтвердити замовлення. Після підтвердження суму буде списано з платіжної картки користувача. 

Кому найбільше допомагають користувачі Glovo?

За три місяці роботи бабблу “Допоможи Україні!” користувачі Glovo задонейтили більше 800 тис гривень до різних благодійних організацій. При підтримці Mastercard та UKRSIBBANK тільки за перші 2 тижні дії ініціативи з подвоєння донатів було зібрано майже 500 тис. грн.

З червня по серпень при здійсненні внеску до фондів через баббл “Допоможи Україні!” карткою Mastercard® від UKRSIBBANK, його розмір буде подвоєно партнерами ініціативи. Користувачі можуть зробити необмежену кількість внесків через додаток Glovo, і кожного разу розмір внеску буде збільшено вдвічі. 

“Незважаючи на зовнішні умови та воєнні дії, ми продовжуємо працювати над створенням єдиної екосистеми навколо нашої платформи. Для нас особливо важливо, що у цей час ми об’єднуємо не лише користувачів, кур’єрів і партнерів, але й благодійні організації. Таким чином, ми розширюємо можливості наших партнерів з неурядових організацій та підтримуємо їх. Ми цінуємо, що наш багаторічний партнер – компанія Mastercard, та UKRSIBBANK запропонували підтримати місію бабблу “Допоможи Україні!” та добрі наміри наших користувачів. Вірю, що завдяки цій спільній ініціативі вдасться зібрати ще більше коштів для кожного з фондів і продовжувати підтримувати українців”, – коментує Євген Тришин, генеральний менеджер компанії Glovo в Україні.

​​“Останні місяці ще більше навчили нас бути стійкими та єднатись заради великої мети. Спільно з нашими партнерами ми щодня працюємо, аби кожен українець, незважаючи ні на що, мав змогу розраховуватися безготівково – швидко, зручно і безпечно, всюди, де це необхідно. Водночас, ми докладаємо максимальних зусиль, щоби підтримати тих, хто цього найбільше потребує сьогодні. Завдяки співпраці з нашими партнерами та підтримці українців, ми разом  зможемо зробити вдвічі більше добра, і ми дякуємо кожному користувачу за підтримку заради спільної доброї справи», — зазначила Наталя Байдала, директорка з маркетингу та комунікацій компанії Mastercard в Україні та Молдові.

«UKRSIBBANK продовжує підтримувати державу та українців і шукати різні підходи у реалізації цієї справи. Тож зараз ми вирішили не просто перерахувати кошти благодійним організаціям, а підтримати ініціативність наших клієнтів. Сьогодні в Україні діє велика кількість благодійних організацій, кожна з них має свій напрямок діяльності і допомагає різним категоріям населення. Подвоюючи суму благодійних донатів, ми зможемо охопити різні сфери та спрямувати допомогу туди, де її справді потребують», – розповідає Мар’ян Хомин, Начальник Департаменту Маркетингу UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Щоб замовити доставку з ресторанів і супермаркетів у сервісі Glovo, завантажуйте безкоштовний додаток у App Store чи Google Play.