fbpx

Президент Федерації СОС Дитячі Містечка Дереже Вордофа, прибув із робочим візитом в Україну

25 Жовтня 2023

Президент почав свій візит із Львівщини, де разом з представникам федерації з Данії, Австрії та інших країн Європи відвідали наш Центр укріплення сім’ї у Львові та Львівську обласну військову адміністрацію. Там Дережа Вордофа також зустрівся із Головою Львівської ОВА Максимом Козицьким, заступником начальника Львівської ОВА Іваном Собком та начальником Служби у справах дітей ЛОВА Володимиром Лисом.

Дереже Вордофа відзначив вклад роботи СОС Дитячі Містечка в Україні під час війни та акцентував увагу на важливості нашої діяльності після її завершення.

«Ми знаємо, що війна принесла дуже багато людських жертв, втрат, руйнувань, але ми готові допомагати і працювати, щоб допомогти населенню в східній частині України. Звісно, ми працювали з громадами, з дітьми ще до того, як почалася війна у лютому 2022 року, і зараз масштаби діяльності значно зросли і нам треба максимально об’єднати свої зусилля, щоб допомогти дітям зменшити вплив від руйнувань і страждань. Цей візит ми здійснили в особливий період, щоб ознайомитися з ситуацією і зрозуміти, які виклики нас чекають далі, і що ще ми можемо зробити, щоб захистити права українських дітей»

– наголосив президент міжнародної федерації «СОС Дитячі Містечка»

«Львівщина вдячна благодійному фонду «СОС Дитячі Містечка» за вашу підтримку у важливих для дітей проєктах, і за те, що ви не залишаєтеся осторонь, а допомагаєте українським дітям у цей складний час. Дуже цінуємо ваш візит в Україну, попри небезпеку для життя, яка тут є»

– зазначив заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко

“Через складну безпекову ситуацію на Херсонщині Львівщина готується приймати дітей з родинами, яких будуть евакуйовувати. Наша область регулярно зустрічає і розміщує цілі заклади для дітей з інших областей. І я хочу пану Вордофу та СОС Дитячим Містечкам України за готовність поділитися міжнародним досвідом та ресурсами для нашої області”

– зазначив Максим Козицький, Голова Львівської ОВА

Ми в СОС Дитячі Містечка дякуємо керівництву Львівської області за багаторічну плідну співпрацю та гостинність. Разом з паном Вордофа завершуємо робочий візит у Львівській області та вирушаємо далі!