fbpx

20 років років турботи про дітей України

30 Жовтня 2023

20 років наша команда щоденно працює, щоб діти зростали в люблячих сім’ях. Для нас – велика честь і втіха допомагати родинам.

Завдяки спільним зусиллям нашої організації, українських та міжнародних партнерів за ці роки:

270+ дітей отримали нові родини;

7000+ дітей залишились у рідних сім’ях та отримують належне батьківське піклування;

405000+ дітей та дорослих отримали різноманітну допомогу (фінансову, евакуація з гарячих точок, гуманітарну, психологічну, матеріальну, юридичну).

“Ми пишаємося нашими людьми, які працюють в Україні. Вони роблять свою роботу з любов’ю та милосердям до дітей. Та вони не роблять її наодинці, а у співпраці з корпоративними та державними партнерами на різних рівнях, у тому числі у співпраці з громадами. І ми бачимо результат цих партнерств, які мають чудовий вплив на дітей”

– відзначив Президент СОС Дитячі Містечка Інтернешнл Дереже Вордофа, під час заходу із святкування 20-річчя нашої організації

Ми вдячні всім нашим друзям та партнерам, які пліч-о-пліч із нами допомагають дітям та сім‘ям.

Перш за все, міжнародній спільноті нашої глобальної Федерації – SOS Children’s Villages International, а також державним партнерам – Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Ірина Верещук, Міністерство соціальної політики України, Дар’я Герасимчук – Радниці-уповноваженій Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації та багатьом іншим; партнерським громадам: Броварській, Бородянківській, Фастівській, Гостомельській, Дмитрівській, Ірпінській, Городенківській, Івано-Франківській, Коломийській, Бориславській, Дрогобицькій, Золочівській, Новояворівській, Пустомитівській, Старосамбірській, Східницькій, Яворівській, Лубенській, Машівській, Новосанжарській, Решетилівській, Сенчанській, Щербанівській, Воловецькій, Мукачівській, Ужгородській, Хустській, Чопській, Ізюмській, Вижницькій, Новодністровській, Чернівецькій; корпоративним партнерам: FM Logistic Україна, Bayer Ukraine, Bühler Ukraine, Данон Україна, DHL Express Ukraine, EY Ukraine, Glovo, Healer Україна, Hipp Україна, KFC Україна, L’Oreal Україна, LR Kids, Oriflame, P&G, Raben Group Ukraine, Ravago Chemicals Ukraine, Sigma, Teva Ukraine, Vaillant Group, Нова пошта, Porsche Ukraine, Фармак, Фокстрот, Lapush та багатьом-багатьом іншим.

Разом ми створюємо якісні зміни для дітей і сімей України! 20 років турботи про дітей, працюємо далі!