fbpx

Представництво СОС Дитячі Містечка Україна у Davos Baukultur Alliance breakfast

19 Січня 2024

Євгенія Рзаєва, представниця СОС Дитячі Містечка, проєктна лідерка команди з підтримки України, долучилась до участі у Davos Baukultur Alliance breakfast (Давоський альянс Baukultur) у межах Всесвітнього економічного форуму у Давосі з 15 по 19 січня 2024 року.

Давоська декларація, ухвалена у 2018 році, закликає до політики «високоякісної Baukultur» для всіх і кожного, до кращого балансу між техніко-економічними та культурно-соціальними аспектами Baukultur, визнаючи, що будівництво завжди впливає як на культуру, так і на суспільство, і ніколи не є виключно приватною справою. Таким чином високоякісна Baukultur може бути досягнута лише через міждисциплінарний діалог і міжгалузеву співпрацю.

«На сніданку були представники різних країн та секторів, включаючи нерухомість, фінанси, будівельні технології, архітектуру, науку, а також міжнародні та неурядові організації, національні уряди, банки розвитку та відновлення. Обговорювалось питання співпраці між органами влади, громадянським суспільством, індустрією будівництва та нерухомості шляхом ініціювання постійного обміну та налагодження контактів. Важливим є пошук шляхів розбудови сталого розвитку у світі. Також звучало питання відбудови України з врахування Baukultur, що є надважливо для подальшого розвитку нашої країни», поділилася Євгенія.

Серед гостей сніданку – Флемінг Ветманн, віце-президент групи VELUX із зовнішніх зв’язків і сталого розвитку, Ларс Петерссон, Генеральний директор групи компаній VELUX, яка розбудовує партнерство з СОС Дитячі Містечка задля забезпечення права дітей на сім’ю та сприяння трансформації системи догляду за дітьми в Україні.