fbpx

Участь СОС Дитячі Містечка у відкритті в Миколаєві Канцелярії Посольства Данії в Україні

27 Січня 2024

Важлива подія для Миколаївської області і безпосередньо для нашого осередку в Миколаєві.

Вчора у Миколаєві відбулось офіційне відкриття Канцелярії Посольства Данії в Україні. 🇩🇰🇺🇦Прапори Данії та України біля будівлі Офісу Посольства підняли Ларс Льокке Расмуссен – Міністр закордонних справ Королівства Данія та Дмитро Кулеба – Міністр закордонних справ України.

Серед учасників відкриття: Посол Данії Олє Егберг Міккельсен, Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, мер Миколаєва Олександр Сєнкевич, секретар Посольства Королівства Данія Франціска Кіркегор Флюгт.

До заходу долучились і представники СОС Дитячі Містечка Миколаїв, адже наша організація співпрацює з Данією та її державними установами. З середини 2023 року менеджер у соціальній сфері по Миколаївській області Ivan Bondarchuk спільно з командою імплементує в Миколаєві та області проєкт «Інтегроване міжсекторальне реагування у сфері захисту дітей на руйнівні наслідки війни та повеней на південному сході України» за фінансової підтримки Danish International Development Agency-Ministry of Foreign Affairs Denmark.

Впевнені, що офіційне відкриття Канцелярії сприятиме активізації взаємодії між органами влади, організаціями та громадами. І щиро вдячні Данії та Embassy of Denmark in Ukraine за співпрацю задля підтримки родин і дітей Миколаївщини🤝