fbpx

Найбільший у Європі міжнародний саміт, де об’єднують зусилля заради підтримки України

5 Жовтня 2023

Серед учасників та учасниць – представники влади, бізнесу та громадського сектору. І делегатка від СОС Дитячі Містечка!

Під час World for Ukraine Summit 2023 у польському місті Жешуві нас представляла Ela Janczur – членкиня правління СОС Дитячі Містечка та представниця SOS Children’s Villages International.

Панельні дискусії, круглі столи, інтерактивні сесії та інші заходи саміту були об’єднані у 5 тематичних зон:

✔️гуманітарна допомога;

✔️охорона здоров’я;

✔️правосуддя;

✔️дезінформація;

✔️відбудова.

Саме про гуманітарну складову і роль неурядових організацій у підтримці українців, зокрема ВПО, і говорила Ела Янчур. Разом із представницями інших українських NGO, взяла участь у круглому столі “Практичні стратегії покращення становища внутрішньо переміщених осіб”.

Допомога переселенцям – це не лише про тут і зараз: їжу та житло. А й про перспективу й сталість – працевлаштування, відкриття власної справи, психологічну підтримку та сімейний добробут. Все те, заради чого ми й працюємо.

Вдячні фундації World For Ukraine, яка вже другий рік поспіль збирає сотні урядовців, дипломатів, депутатів, мерів міст та очільників обласних адміністрацій, топменеджерів бізнесу, директорів міжнародних NGO та інших представників громадського сектору.

Участь у відповідній важливій події, обмін досвідом та спільне бажання допомагати Україні – потужні рушії до змін. І маємо за честь до цих змін долучитись. Щиро вдячні пані Елі за висвітлення роботи організації в Україні і Польщі за представництво на такому заході!