fbpx

Інтерактивний чат для підлітків – СОС Фінляндія підтримує українських дітей

З початком повномасштабного вторгнення усі країни Європи об’єдналися для допомоги українцям, що стали вимушеними переселенцями та шукають прихистку за кордоном.

Дружні асоціації СОС Дитячі Містечка разом з партнерами були першими, хто простягнув руку допомоги нашим підопічним дітям та їх сім’ям. Створено цілі програми, що закривають різноманітні потреби – починаючи від проживання, соціального супроводу, гуманітарної та медичної допомоги, продовжуючи проектами, що допомагають в адаптації на території чужої країни – локальні ексукрсії, мовні курси, гуртки та групові заняття.

У Фінляндії на випадок, якщо дитина-підліток хоче поговорити про свої страхи і переживання в звичному їй режимі – за допомогою чату, наші партнери SOS-Lapsikylä створили україномовний проєкт “Давай поспілкуємось”/ Let’s chat.

Цей безкоштовний чат для малих українців – дітей віком від 7 до 17 років можна знайти за адресою https://letschat.fi, працює у будні з 12.00 до 16.00.

У чаті діти можуть поділитися з нами своїми переживаннями, але головною метою є допомога дітям та підліткам, які не почуваються в безпеці. Всіх вислуховують та надають підтримку, а в разі потреби рекомендують звернутись до інших спеціалістів або відразу перенаправляють до колег.

Завдяки збереженій анонімності чату, дитина буде почуватися впевено та безпечно.