fbpx

Грант на власну справу для ВПО і родин з дітьми

19 Липня 2023

Мрієте розпочати або відновити бізнес, але не знаєте, з чого почати та де взяти кошти? Ми створили проєкт, що втілить мрію — дасть можливість зайнятися власною справою, розкрити потенціал, та забезпечити себе та своїх дітей.

Цьогоріч ми плануємо підтримати грантами не менше 100 підприємницьких проєктів від ВПО та батьків родин з дітьми у п’яти областях України. Сумарний бюджет конкурсу — 10 мільйонів гривень.

Розпочніть історію власних змін, подавайте заявку за посиланням.

“Ми почали цей проєкт саме зараз, у скрутні воєнні часи, бо коли допомагати, як не зараз. Ми надаємо гранти на розвиток власної справи, бо вважаємо, що важливо давати людям можливість розвиватися, працювати, відновлюватися, щоб не було в житті їх і їх дітей вивченої безпорадності, зневіри. Крім того, цей проєкт позитивно вплине на економічний, соціальний розвиток місцевих громад, і це наш стратегічний вклад у розвиток українського суспільства”

– Лілія Шеіна, менеджерка з самозайнятості СОС Дитячі Містечка Україна

В рамках проєкту ви:

  • Отримаєте 3-денне офлайн навчання від профільних фахівців
  • Консультації експертів та менторський супровід на шляху розробки і реалізації бізнес-плану
  • Можливість отримати грант на власну справу до 150 тисяч грн

Хто може взяти участь?

Батьки родин з дітьми, які проживають та/чи зареєстровані в якості ВПО в одній з 5 областей на території яких реалізовується проєкт (Полтавської, Київської, Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської), мають діючий статус ФОП, який вимушено призупинив діяльність, або готові до відкриття ФОП у найближчий місяць.

Участь у проєкті безкоштовна. Організатор не забезпечує проживання та витрати, пов’язані із подорожжю до місця проведення тренінгу.

Є питання чи пропозиції?

Пишіть: [email protected]

Телефонуйте: (073) 343 31 95