fbpx

Доступ до освіти ніхто не скасовував. В рамках проєкту STEP передали 56 ноутбуків для дітей ВПО

2 Червня 2023

Війна жорстко відредагувала шкільні плани, тож навчальний рік у багатьох закладах ще триває. І дітям потрібно вчитися, вчасно виконувати домашні завдання. Особливо важко тим, хто здобуває освіту дистанційно, далеко від дому, лише з одним дорослим чи навпаки – в оточенні великої родини.

В рамках проєкту STEP передали 56 ноутбуків дітям з родин ВПО в Броварах для навчання та розвитку. Проєкту STEP фінансується урядом Австрії (BMSGPK) та реалізується в трьох країнах: Албанії, Боснії й Герцеговині та Україні.

Загальна мета проєкту – сприяти покращенню добробуту, психічного та фізичного здоров’я жінок, дітей та підлітків з соціально й економічно вразливих сімей.

«Дуже дякую СОС Дитячі Містечка за ноутбуки для нашої багатодітної родини. Більшість нашого майна знищено, але тепер мої дітки зможуть навчатися онлайн в школі»

– поділилася враженнями багатодітна мама Валентина

Ноутбук – це одна із тих важливих речей, яка пов’язує дитину зі школою. І це не лише знання, а й теплі спогади, змога поспілкуватися з друзями та улюбленими викладачами. І хай таких речей у кожного буде побільше