fbpx

День матері в СОС Дитячі Містечка

У вихованні дитини велика роль відводиться матері, яка бореться за майбутнє та духовне наповнення своїх дітей, щоб вони пам’ятали свою національну спадщину та походження.

Ми в СОС Дитячі Містечка впевнені, що кожна дитина має мати люблячу родину і матір, яка виховує та формує фундамент для майбутнього своїх дітей. Ми не могли оминути День матері, тому ділимося з вами частинкою активностей які проходили по всій Україні!


Ботанік weekend 2.0

За ці два дні ми були серед людей, розказували про свою місію, про напрацювання, про потреби дітей. Наші активності дарували відвідувачам емоції та посмішки.

Дякуємо нашим амбасадорам, які проводили інтерактивні заходи цими днями для підтримки нашого проєкту:

  • Сергій Шум неймовірно вдячні вам за промоцію патріотичного виховання дітей, відродження традицій, культури і любов до своєї праці;
  • Людмила Іванова дякуємо вам за майстер-клас з виготовлення ляльки мотанки та щиру любов, якою ви ділилися з усіма оточуючими.

Наша команда Молодіжного центру СОС Дитячі Містечка дарувала відвідувачам прекрасні малюнки з аквагримом, виготовляли яскраві браслети, а найголовніше всі отримали гарний настрій, позитив та посмішки на обличчях! Завдяки натхненню наших волонтерів вдалося передати святкову атмосферу та донести цінності й мету нашої спільноти СОС.

Сьогоднішній день в Ботанічному Саду був днем знайомств і переговорів з надзвичайно цікавими людьми та організаціями, які спільно складають наше громадянське суспільство, що рухає Україну до прогресу і перемоги. Дякую за цей день Сергію Соколову та Молодіжному Центру, і команді проєкту  “Право на сім’ю” 

– подякував за організацію та поділився враженнями Сергій Лукашов, Національний Директор СОС Дитячі Містечка

День підтримки та розвантаження для мам з Фастова

Мами потребують розуміння та підтримки. Спільно з Фастівським міським центром соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді ми організували для прийомних мам день підтримки та розвантаження

В невимушеній теплій атмосфері обговорили питання виховання дітей та роль мами в сім’ї. Скинули напругу та перезавантажились за веселими іграми та естафетами.

Свято для дітей-переселенців в дитячому містечку в Броварах

В суботу команда Банди Добра завітала в наше дитяче містечко в Броварах. Щирі обійми, смачні смаколики, майстер-класи та запальні танці подарували емоції та турботу дітям-переселенцям зі всієї країни. 

Цей неймовірний день нагадав мені, що щасливі моменти можуть прийти в найбільш несподіваний час, і я вірю, що нам потрібно робити все можливе, щоб зробити цей світ кращим місцем для життя, особливо для нашої малечі!

– поділилася своїми враженнями від свята Ольга Чабалюк, з команди “Банда Добра”

Дякуємо “Банді Добра” та Kiwi Party за організацію та проведення яскравого дитячого свята для нашої малечі.

Цукеркові букети для мам в Бориславі


Наші Простори в громадах стали справжньою територією веселощів та розваг. У м. Борислав наші фахівчині допомагали діткам готувати солодкі подарунки своїм матусям до Дня Матері.

Фотопроєкт “Мама…”

Мама… лише одне просте слово і стільки сенсів в ньому. В рамках фотопроєкту намагалися передати емоції та любов, які випромінюють мами для своїх дітей.

Ось така вона МАМА: в її очах сміливість, в її діях впевненість, в її обіймах ніжність, а в серці – любов. Дякуємо вам, наші сміливі мами, що впустили нас у свій такий особливий світ

– поділилася враженнями Наталя Кузяк, менджер СОС Дитячі Містечка у Львівській області