fbpx

Де жителям Миколаївщини отримати допомогу: місцева громадська організація долучилася до проєкту #SOSДіти

18 Серпня 2022

Жителям Миколаєва і не тільки – надаватимуть генератори, ліхтарі, портативні зарядні пристрої. Також запланована закупівля продуктових наборів та дитячого харчування: каш, молочних сумішей і пюре. Допомогу купуватимуть на початку кожного місяця, а наприкінці – роздаватимуть родинам. Крім того, із дітьми працюватиме психолог. Щомісяця передбачено по 120 занять. 

Всю цю роботу буде виконувати миколаївська ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» – працює з перших днів російської військової агресії. Займається пошуком та доставкою гуманітарної допомоги для жителів міста Миколаєва й сусідніх територіальних громад, які постраждали внаслідок бойових дій.

А тепер  –  ще й долучилася до загальноукраїнської програми екстреної допомоги СОС ДІТИ, що впроваджується МБО БФ СОС Дитячі Містечка Україна та Консорціумом партнерських організацій. 

ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» працюватиме із громадою міста Миколаєва, а також Галицинівською та Баштанською об’єднаними територіальними громадами. Благодійна робота розрахована мінімум до кінця року. 

Звернутися по допомогу у Миколаєві можна за телефоном: +380939689113

Facebook https://www.facebook.com/mk.resource.center

У рамках проєкту “СОС ДІТИ. Програма екстреної допомоги”, що стартував наприкінці лютого, в Україні уже надали майже  57 тисяч різноманітних послуг. Це забезпечення транспортом, продуктовими наборами, гарячим харчуванням, гігієнічними наборами, медикаментами та медичними послугами. Ще організації видавали одяг, ковдри, матраси, електротовари, обладнання для шелтерів та центрів тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, девайси для навчання дітей. Також забезпечували соціальний супровід, психологічну допомогу, юридичні консультації тощо.