fbpx

Проєкт “Прямий діалог” (анг. Face-to-Face) від СОС Дитячі Містечка Україна стартує 03 серпня 2021 року в Києві

1 Серпня 2021

03 серпня наша організація розпочинає інноваційний для України проєкт – благодійну програму «Прямий діалог» (Face-to-face).
Програма буде реалізовуватися на підтримку дітей-сиріт та дітей, що втратили батьківське піклування. Мета: розказати громадськості про діяльність СОС Дитячі Містечка Україна та способи допомоги дітям. У рамках програми інформаційні представники(фандрайзери) організації знаходитимуться у ТРЦ, супермаркетах, бізнес-центрах, на вулицях міста Києва – розповідатимуть людям про роботу СОС Дитячі Містечка та пропонуватимуть підтримати її діяльність, оформивши щомісячний благодійний внесок через платіжну систему на сайті організації.
Готівку і товари представники СОС Дитячі Містечка в рамках даної програми не просять і не приймають.
Проведення Face-to-face кампаній  –  звична світова практика залучення благодійників до діяльності неурядових організацій, прийшла черга і України.
Наші інформаційні представники будуть працювати на території гіпермаркету “АШАН Рів Гош”, (вул. Здолбунівська, 17, Київ).
Список інформаційних представників, які працюють з 03 по 08 серпня 2021 року:
1) Вікторія Дубина, ID номер 740020002
2) Маргарита Кузьміна, ID номер 740010002
Вікторія та Маргарита будуть раді розказати вам про нашу роботу та допоможуть долучитися до Клубу Друзів СОС Дитячі Містечка.