fbpx

Міжнародний десант лікарняних клоунів RedNoses в Україні

Є багато різних способів зробити людину радісною, та найпростіший – для початку достатньо просто посміхнутися. Дорослі та діти інколи забувають, яким лікувальним може бути сміх. Але є такі дорослі, що Сміх зробили своєю професією.

На початку серпня до Містечка в Броварах завітала команда клоунів, що приїхала завдяки міжнародній організації Red Noses International. Цілий тиждень на території містечка вони репетирували та готували спеціальну програму RED NOSES Emergency Smile. Ця програма розроблена ще в 2013 році спільно із психологами для людей, котрі постраждали від конфлікту, часто військового. Кінцевою метою подорожі міжнародних гостей були території Луганської області, близькі до лінії розмежування.

6 серпня 4 веселі лікарняні клоуни: Феномена, Жіжі, Страчателла та Квети, презентували циркову виставу для прийомних сімей із СОС Дитячого Містечка Бровари.

Такі шоу – безпечний простір для вираження емоцій. Де діти вчаться протидіяти стресу, покращують життєві навичк

Завдяки спілкуванню із лікарняними клоунами, малеча вчиться самовиражатися, вільно спілкуватися з іншими. А значить – діти швидше соціалізуються і знаходять нових друзі

Артисти із «Red Noses» кажуть, що завжи переживають – чи буде сміх. Але налаштовуються так, аби самим отримувати задоволення. А якщо радісно артистам – то й публіка буде задоволена.

А в передостанній тиждень серпня професіонали сміху працювали на території Сєвєродонецька та Станиці Луганської

23 дуже талановиті співробітники СОС Дитячі Містечка Україна взяли участь у майстер-класі з гумору в Сєвєродонецьку, а для дітей зі Станиці Луганської та околиць RedNoses підготували неймовірно яскраву театралізовано-циркову виставу.

Вдячні RED NOSES Emergency Smile за таку важливу місію! Адже вони додають життю малечі неймовірних барв, а такий досвід запам‘ятовується назавжди.