fbpx

29 листопада о 11.00 відбудеться пресконференція на тему: «Як українці допомагають вразливим дітям та родинам під час COVID-19?»

28 Листопада 2021

Як українці допомагають вразливим дітям та родинам під час COVID-19?
«29» листопада о 11:00 відбудеться пресконференція на тему: «Як українці допомагають вразливим дітям та родинам під час COVID-19?» (Зала 1).
Організатори: МБО “БФ “СОС Дитячі Містечка” Україна
Учасники:
1. Сергій Лукашов, національний директор МБО “БФ “СОС Дитячі Містечка” Україна
2.   Володимир Вовк, заступник директора Департаменту з питань захисту прав дітей та забезпечення стандартів рівності Національної соціальної сервісної служби України
3.   Олександра Литвиненко, керівниця відділу партнерств та розвитку Zagoriy Foundation
4.   Ксенія Семеняк, менеджерка по роботі з індивідуальними особами МБО “БФ “СОС Дитячі Містечка” Україна
5.   Наталія Басараб – мама-вихователька ДБСТ (дитячого будинку сімейного типу) Басараб
Модератор: Юля Бєглєцова, PR-агенція  «UK communications»

Питання для обговорення:

1)   Як COVID -19 вплинув на стан дітей у вразливих родинах?
2)   Як українці допомагають вразливим дітям та родинам – обговорюємо загальнодержавну статистику.
3)   З’ясовуємо, які інструменти застосовують громадські організації, аби подолати проблеми. Що працює краще: онлайн чи офлайн допомога від благодійників?
4)   В Україні запрацював новий інструмент для підтримки вразливих родин – в чому суть і наскільки це ефективно?

Пресконференція відбуватиметься у рамках проєкту “Комунікаційна підтримка запуску інноваційної моделі залучення ресурсів”, який впроваджується за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

СОС Дитячі Містечка – недержавна благодійна організація, яка 18 років в Україні допомагає дітям-сиротам та сім’ям, які опинились у складних життєвих обставинах. За цей час більше 85 000 дітей та дорослих в Київській та Луганській областях отримали підтримку.
Фонд є частиною міжнародною федерації СОС Кіндердорф, яка представлена у 137 країнах світу та має 71-річний досвід роботи з дітьми, позбавленими батьківського піклування, та родинами у кризі.

Родинний благодійний фонд Zagoriy Foundation був створений у 2015 році Глібом, Катериною та Володимиром Загоріями для реалізації благодійних проєктів. Zagoriy Foundation системно впроваджує накопичений поколіннями сім’ї Загорій досвід благодійництва. Фонд на довготривалій основі підтримує важливі для українського суспільства ініціативи та бере участь у заходах, які спрямовані на популяризацію благодійної діяльності. Пріоритетним напрямом діяльності Фонду є розвиток культури благодійності в Україні. В цьому напрямку Фонд системно впроваджує сталі проєкти й окремі активності.

Акредитація представників ЗМІ: [email protected]
У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV
Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.