fbpx

Останній благодійний Кураж допоміг зібрати кошти для Луганської програми

28 Жовтня 2021

Вперше потягом, вперше побачили чайку, безкрайні води Дніпра, величність Києва, вперше на останньому фестивалі Кураж.

Все це – враження двох чарівних, вихованих та скромних дівчаток, зібрані лише за кілька днів. Яскраве життя, сповнене емоцій зараз – тому, що у 2018 році прийомна мати, з підтримкою психолога із СОС Дитячі Містечка, знайшла сили не покинути все в критичний момент: будинок, роботу. А головне – 10 прийомних дітей. Усі вчасно отримали допомогу, знайшли ресурси, бажання та енергію допомагати дітям

Сьогодні, завдяки Куражу, маленька частинка сім’ї Подгайко повезе додому велику радість та ціле море емоцій!

Перша київська барахолка, яку створила Альона Гудкова, об’єднує поціновувачів прекрасних лекцій, атмосферних барахолок та фотозон. Але головна мета фестивалю – благодійність. За час існування, тут зібрали щонайменше 40 мільйонів гривень! Ці кошти традиційно перераховуються на благодійні цілі.

Таким довгожданим став цьогорічний «Кураж», адже в період карантину усі ми скучили за живим спілкуванням і неповторними емоціями, що їх дарують фестивалі.  

16-17 жовтня сьомий і останній «Кураж»  допоміг зібрати 386 536 гривень підопічним СОС Дитячі Містечка Україна в Луганській області.

Завдяки усім добродіям, хто долучився до збору коштів на фестивалі протягом 2022 року у Луганській області діти-сироти, діти, позбавлені батьківської опіки або ті, що опинилися у складних життєвих обставинах будуть отримувати кваліфіковану психологічну допомогу – бесіди, консультації, арт-терапія і для малечі, і для батьків. Проєкт допоможе 336 дітям і двом сотням дорослих.

Кожна гривня буде витрачена на те, аби сім‘ї, котрі переживають кризу, відчули впевненість у своїх силах і завтрашньому дні.

Дякуємо усім, хто долучився! Кожна маленька допомога – прокладає шлях до великих перемог.

Стати нашим другом та долучитися до регулярної допомоги можна дуже просто: http://pidtrymka.sos-ukraine.org/