fbpx

З Днем працівника соціальної сфери

Всі вони певною мірою психологи, юристи та навіть медики. Бо без базових знань у цих галузях в їхній роботі просто ніяк. Вони часто працюють понаднормово, один за трьох, вкладають душу, щоби допомогти людині, сім’ї чи громаді.

Здогадалися про кого ми?

Сьогодні в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. День тих, хто дбає про найвразливіших: дітей, людей похилого віку, переселенців, людей з інвалідністю, ветеранів тощо.

Працівники соціальної сфери – не просто наші партнери. Вони велика частина нашої команди, без якої робота була б просто неможливою. Нас об’єднує спільна мета: підтримати, надихнути, допомогти змінити життя на краще.

Наша місія – єднати людей і наснажувати на взаємодопомогу, що життєво необхідно для перемоги.

«Працівники соціальної сфери з’єднують наше розтерзане суспільство, відновлюють тканину взаємопідтримки, довіри. Часто кажуть, що ми допомагаємо вразливим, але насправді ми допомагаємо всім. Адже допомогу вразливій сім’ї помічають інші українці й також почуваються захищеними. Захисник на фронті, знаючи про допомогу його дітям в тилу, також почувається впевненіше і це бачать його побратими»

– каже національний директор СОС Дитячі Містечка Сергій Лукашов

Тож нехай ваша праця дарує дітям — міцні родини, дорослим — впевненість у завтра.

Бажаємо бачити більше успішних кейсів та щасливих історій. Ділитися ними й примножувати! І звісно отримувати гідну винагороду за свою роботу!