fbpx

Компанія L’Oréal Україна та проєкт SOSДіти привезли допомогу сім’ям з деокупованих районів Херсонщини

Від початку травня партнер проєкту SOSДіти – благодійний фонд “Помагаєм” з Дніпра – разом із компанією L’Oréal Україна доправляли допомогу сотням сімей Херсонської області, які живуть на деокупованих територіях.

Яскравим автобусом, який називають “гуманітарний штаб на колесах”, благодійники привезли гуманітарні товари до трьох громад: Киселівської, Музиківської та Миролюбівської

Сім’ї з дітьми отримали базові продукти: крупи, макарони, борошно, цукор, м’ясні та рибні консерви, печиво, цукерки. А також побутову хімію і засоби гігієни: пральний порошок, миючий засіб, мило, шампуні та кондиціонери для волосся, дезодоранти. Кожна родина отримала по три пакети допомоги, вагою більш як 20 кг.

Зокрема у Киселівці колеги з фонду “Помагаєм” видали 245 наборів, у Музиківці – 300, а ще 161 набір продуктів та засобів гігієни роздали у Миролюбівці.

Малечу під час видачі розважав веселий клоун, який жартував і дарував повітряні кульки. Загалом у рамках співпраці з L’Oréal Україна запланована видача 1600 наборів на загальну суму майже 1 мільйон гривень. 

Після Херсонщини благодійники вирушать на Дніпропетровщину, де допомагатимуть сім’ям переселенців.