fbpx

Серпень – місяць професійного зростання разом із проєктом SOSДіти

27 Липня 2023

Партнер благодійного проєкту «СОС Діти. Програма екстреної допомоги» запрошує на курси для самозайнятих осіб мешканок Чугуєва Харківської області. 

Навчання проводитиме громадська організація «Український професійний розвиток». Це – спеціальна програма для людей, які живуть у місті Чугуїв або районі і мріють про маленьку власну справу, або вже працюють самі на себе і прагнуть розвиватися. 

Під час навчання учасниці дізнаються про: 

  • Створення бізнес-плану, основи маркетингу, формування унікальної торговельної пропозиції, грантові конкурси для власної справи. 
  • Ефективне просування власної справи в соцмережах. 
  • Юридичні та бухгалтерські аспекти при створенні та веденні своєї справи (легалізація діяльності, фінансовий моніторинг, реєстрація ФОП, податки, ведення документообігу). 

До того ж у випускниць курсів буде можливість отримати грант на закупівлю обладнання для роботи – по 3500 грн на кожну учасницю. Програма передбачає 15 таких виплат.

На 3-4 серпня запланована мотиваційна сесія з коучем.

А сам курс навчання триватиме 10 днів: з 7 по 16 серпня. Дізнатися деталі та зареєструватися можна за посиланням  

Детальніша програма надійде вам на пошту після реєстрації. Участь у проєкті безоплатна, але кількість місць обмежена!

Також зверніть увагу, що навчання відбуватиметься в змішаному форматі – онлайн та очно, тому важливо розрахувати свій час, щоби бути присутньою на кожному блоці. 

Долучайтеся, розвивайте свою справу та досягайте успіху!