fbpx

Провели робочу зустріч з керівництвом Рубіжанської ВЦА

Сьогодні в наш київський офіс завітали Керівник Рубіжанської військово-цивільної адміністрації Андрій Юрченко та керівниця Служби у справах дітей Рубіжанської міської ради Олена Нічіпуєнко.  

Ми завжди раді таким гостям, особливо якщо вони з рідної нам Луганщини та з подарунками. Отримали від Керівництва ВЦА подяку за допомогу Рубіжанській громаді та підтримку родин з дітьми.

«Ми завжди раді таким партнерам. Завдяки співпраці із Благодійною організацією СОС Дитячі Містечка ми зможемо більше зробити для сімей нашої громади. А це особливо важливо, коли мова йде про дітей, адже зараз вони як ніколи потребують підтримки та особливої уваги. Ви – сила, яка допомагає пройти нашій країні найскладніші випробування. Дякую, що у нашому шаленому ритмі життя не забуваєте про головне – творити хороші справи.

– заявив Андрій Юрченко, Керівник Рубіжанської ВЦА

Вже кілька років ми допомагаємо Рубіжанській громаді, і стараємось підтримувати рубіжан-переселенців і зараз, де б вони не були. Обов’язково продовжимо співпрацю і після деокупації. Щиро дякуємо за визнання нашого внеску!

– подякував за співпрацю Сергій Лукашов, Національний директор СОС Дитячі Містечка

Окрім цього, домовилися про роширення співпраці у сфері допомоги ВПО. Луганська область має дуже важливе значення для нашої організації, ми чекаємо на деокупацію Луганщини та відновлення роботи на всій території області.

Дякуємо нашим партнерам за співпрацю. Разом ми робимо цей світ кращим!