fbpx

Підтримка від світового бренду: компанія L’Oréal Україна знову долучилася до проєкту SOSДіти

СОС Дитячі Містечка раді вітати у проєкті “SOS Діти. Програма екстреного реагування” одного з лідерів косметичного ринку країни – компанію L’Oréal Україна

Представники цього соціально відповідального бізнесу допомагатимуть вразливим родинам разом із партнером “SOS Діти” – благодійним фондом “Помагаєм” з Дніпра, який вже 14 років приходить на допомогу тим, хто цього потребує.

Основними бенефіціарами стануть сім’ї ВПО з дітьми, які оселилися на Дніпропетровщині. А також жителі деокупованої Херсонщини. Це багатодітні сім’ї, одиноким матері та батьки, родини, які виховують дітей з інвалідністю, прийомні та опікунські сім’ї та інші родини, де є діти і потрібна підтримка.

Гуманітарна допомога від L’Oréal Україна складатиметься із непродовольчих товарів: гігієнічних засобів, необхідних будь-якій родині. Це захисні креми, шампуні, бальзами, антиперспіранти тощо. Загалом запланована видача 1600 наборів на загальну суму майже 1 мільйон гривень. 

Крім того, компанія виділила більше 2-х мільйонів гривень на купівлю іншої гуманітарної допомоги відповідно до потреб родин.

Дякуємо, що під час повномасштабної війни працюєте разом з нами заради підтримки сімей та дітей.