fbpx

Поповнення партнерів в команді проєкту SOS Діти

9 Грудня 2022

У грудні до програми екстреного реагування SOS Діти, яка допомагає вразливим сім’ям з дітьми, долучилися 5 партнерів. Тепер з нами –  ще дві громадські організації з Харкова і команда волонтерів з Одеси.

Також у географії проєкту з’явилися нові міста: Кам’янець-Подільський, Хмельницький та Краматорськ. 

Розкажемо коротко, що саме робитимуть нові учасники консорціуму благодійних організацій

  • Громадська організація “Фонд “Професійний розвиток Харкова” – видаватиме гуманітарні і продуктові набори. А також буде проводити групові заняття з психологом, заходи для дітей, зокрема і й арт-терапію.  
  • Ще одні харків’яни – громадська організація “Грін-Ландія” також займатимуться гуманітарною допомогою: продовольством, гігієнічними наборами, спеціалізованим харчуванням, медикаментами та одягом.
  • Благодійний фонд “SOS Штаб громадянської оборони” з Кам’янця-Подільського буде опікуватись дитячим табором для хлопчиків і дівчат із сімей переселенців, які не можуть повернутися додому. СОС Дитячі Містечка сплачуватиме проживання, харчування і заняття із психологом. 
  • Одеська команда «Громадський Рух «Віра, Надія, Любов» –  видаватиме продуктові та гігієнічні набори родинам, які потребують допомоги. Керуватиме шелтером для сімей внутрішніх переселенців. Також надаватиме групові та індивідуальні психологічні консультації. А ще – організує у 4-х громадах дитячі простори для навчання (міні-класи із планшетами) та ігрові куточки для малечі до 8-ми років. 
  • Громадська організація “Клуб рибалок України” займається евакуацією із Донецької області. У Краматорську та Хмельницькому, у а ТАТО-хабах –  видаватиме продуктові та гуманітарні набори. Також буде організовувати соціальну та психологічну допомогу, проводити тренінги і заняття для дітей.

Вітаємо нову п’ятірку партнерів і віримо, що разом ми зможемо допомогти ще більше.

Проєкт SOSДіти об’єднав уже 14 партнерів в усіх куточках України. З березня 2022 року в рамках ініціативи нам вдалося охопити підтримкою понад 50 тисяч сімей і дітей.