fbpx

Підписали меморандум про співпрацю з Ізюмською міською радою

13 березня відбулася зустріч з нашими державними партнерами в Ізюмській громаді, Харківської області. Під час зустрічі обговорили актуальні проблеми та виклики, які стоять перед громадою. Також домовились з Заступником міського голови Мацокіним Володимиром та Начальником управління освіти Ізюмської міської ради Безкоровайним Олексієм про розвиток психосоціальних та освітніх послуг для дітей та підлітків.

В рамках спільної роботи, підписали Меморандум про співпрацю з Ізюмською міською радою, задля підтримки родин із дітьми, які постраждали внаслідок російської військової агресії.

Наразі в Ізюмській ОТГ вже працює наша мобільна команда психологів СОС Дитячі Містечка, проводяться групові заняття для дітей та батьків щодо емоційної стабілізації, підтримки й відновлення. Також, за запитом наші психологи надають індивідуальні консультації для родин із дітьми.

Плануємо розширювати психосоціальну допомогу для Ізюмської громади, щоб кожна дитина могла отримати необхідну підтримку. Разом ми робимо цей світ кращим!