fbpx

Підписали меморандум про співпрацю з Чопською міською радою

Цього понеділка СОС Дитячі Містечка підписали Меморандум про співпрацю з Чопською міською радою.

Беручи до уваги той факт, що громада міста Чопа активно підтримує ВПО, облаштовує власними силами та коштами місця тимчасового проживання для таких родин, виникає необхідність залучення додаткової підтримки, зокрема – і з боку міжнародних організацій, таких як СОС Дитячі Містечка. Саме таку співпрацю ми узгодили з керівництвом Чопської громади.

Майже одразу громада отримала від нашої організації допомогу для потреб шелтерів у вигляді: ковдр (100 шт.); наборів постільної білизни (100 шт.); подушок (50 шт.). Загальна вартість переданого майна склала 89 350 грн.

Наступним кроком у підтримці громади стане передача вогнегасників для потреб соціальної сфери міста. Крім того, наші спеціалісти будуть здійснювати виїзні прийоми для родин ВПО, надаючи їм підтримку у вигляді надання соціальних послуг (соціальний педагог, психологи, логопед, корекційний педагог), гуманітарної підтримки (продуктові набори, набори побутової хімії, набори текстилю, набори канцтоварів для учнів тощо), а також – фінансову підтримку.

Така допомога не тільки підтримає конкретні родини, а й ще надасть необхідну підтримку Чопській міській раді для подолання наслідків війни та викликів, пов’язаних з прийомом великої кількості переміщених осіб.

Дякуємо нашим партнерам за співпрацю. Разом ми робимо цей світ кращим!