fbpx

Оновлено склад Правління СОС Дитячі Містечка

19 Грудня 2021

Правління СОС Дитячі Містечка є наглядовим та консультативним органом, що поєднує 7 людей, які

  • є моральними авторитетами у суспільстві, відомі прагненням поєднувати людей задля доброї мети;
  • опікуються справами дітей і сиріт, вважають сім’ю найкращим контекстом для зростання дітей;
  • прагнуть змінювати світ на краще;
  • фахово позитивно відомі в своїй сфері функціонування;
  • мають можливість приділяти час справам організації;
  • здібні  надавати стратегічні поради/допомогу управлінській команді організації;
  • згідні брати участь у комунікації організації з українським суспільством.

Цими днями за вичерпання граничного терміну перебування на посаді – 10 років, відбулося складання повноважень Голови правління Надією Комаровою та Членкині правління – Світланою Куц.  За їх підтримки і нагляду, організація пройшла крізь періоди становлення, трансформації, досягла професійного авторитету, і головне – рятувала тисячі дітей від сирітства. Ми глибокого вдячні пані Надії та пані Світлані, зичимо їм подальших успіхів у всьому та висловлюємо впевненість у продовженні нашої співпраці.

18 грудня 2021 року до Правління СОС Дитячі Містечка приєдналися:

Олена Ковальська 

Професіонал і менеджер у сфері маркетингу та комунікацій, доповідач та педагог на професійних форумах та авторка книг. Багато років займала посади Директора з маркетингу у провідних банках, у тому числі в головному державному банку «Ощадбанк». Зараз займає посаду Начальника Головного управління стратегічних комунікацій Офісу Президента України. Нещодавно організовувала громадський проект відзначення 80-річчя трагедії Бабиного Яру, який набув широкого розголосу в країні. 

Ігор Козловський

Шанований учений у галузі філософії, історії, культурних та релігійних наук, поет і громадський діяч. Протягом багатьох років вів активну і популярну освітню, наукову та правозахисну діяльність – лекції, конференції, публічні диспути тощо. За дотримання незалежної моральної позиції, підтримку прав людини і толерантність, у суспільстві його часто називають одним із моральних авторитетів України. Визнаний державним керівництвом та громадою, публічний інтелектуал. 

Альфред Праус

Менеджер міжнародного бізнесу, громадський діяч і організатор в бізнес-мережі: президент Україно –Австрійської асоціації UAA Наша структура (ukrainian-austrian-association.com), співзасновник і президент Rotary Club Kyiv International Busines  ради | RCKIB , член Виконавчого комітету Міжнародної Pади Бізнес Асоціацій та Палат в Україні ICBAC . Громадянин Австрії, проживає в Україні. 

Микола Рогинець

Професіонал та підприємець у сфері цифрового маркетингу, просування та впливу через соціальні мережі; співвласник компанії beTrue Media – офіційного партнера YouTube в Україні, співорганізатор популярного фестивалю блогінгу та відеоконтенту «Відеожара», постійний доповідач на професійних форумах та конференціях. Серед інших компетенцій спеціалізується на просуванні дітей-відеоблогерів, а особливу увагу приділяє етичним стандартам та безпеці публічної презентації дітей.

Марина Саприкіна

Громадська діячка у сферах корпоративної соціальної відповідальності, гендерної рівності та кар’єрної мотивації молоді. Голова ГО «Центр корпоративної соціальної відповідальності» Головна | CSR Ukraine (csr-ukraine.org), ініціатор освітніх програм «Girls STEM», «Career Hub», «FEM StartUp Lab». Раніше вона працювала дослідницею у сфері соціальної політики, співпрацювала з пані Надією Комаровою. Активна і популярна доповідачка різноманітних професійних та соціальних форумів. 

 Весь колектив СОС Дитячі Містечка вважає за честь і щиро дякує новим членам Правління, цінує їхню мотивацію і готовність жертвувати своїм вільним часом і зусиллями на справу подолання соціального сирітства в нашій країні.