fbpx

Нові партнери проєкту SOSДіти допомагають родинам з дітьми на свята

27 Грудня 2022

Різдвяні свята — особливий час для дітей. Це дива, посмішки та приємні емоції. Зробити їх саме такими проєкту SOSДіти допомагають партнери з усієї України. Нещодавно до нашої ініціативи долучилися команди із Хмельницького, Харкова та області, Кам’янця-Подільського і Одеси. І одразу ж взялися до роботи. Ділимося результатами.

Команда громадської організації “Клуб рибалок України NGO” організувала справжній бал для маленьких принців та принцес. На базі Татоhub у Хмельницькому відбулася серія новорічних вечірок для дітей: ігри, вправи, конкурси та просто танці досхочу. Кожний відвідувач та відвідувачка отримали подарунки. А поки малеча розважалася – батьки відпочивали на сеансі музикотерапії.

Команда фонду “Професійний розвиток Харкова” також створювала новорічну магію. 

Протягом 10 днів діти малювали, танцювали та проводили різні естафети у Малинівці, Валках, Пісочині та Харківській обласній дитячій клінічній лікарні.

Також наші партнери видавали продуктові, гігієнічні набори та канцтовари для сімей з дітьми. На цьому етапі вдалося підтримати 74 родини.

Благодійний фонд “SOS: Штаб громадянської оборони” з Кам’янця-Подільського опікується дітьми з родин переселенців.

Є програма для різних вікових груп: дошкільнят, молодших школярів та підлітків. Влаштовують екскурсії містом, розповідають про його історію. А також вчать дітей, які були змушені залишити дім, долати тривоги за допомогою творчості.

Нещодавно, щоби підняти настрій та подарувати спілкування з однолітками, для молодших школярів провели майстер-клас з виготовлення антистрес-іграшок. А підлітки – виготовляли яскраві різдвяні свічки.

А про найменших турбується громадська організація “Грін-Ландія”.

У рамках проєкту SOSДіти харківським родинам  почали видавати візочки. Один із них  – отримала родина Тоцьких з Харкова. Така підтримка для сім’ї дуже цінна ще й тому, що виховують двох дітей. Одна дитина – має інвалідність. Потурбувалися і про батьків –  в комплекті до візочків вони отримують муфти. Аби зігріти руки у морозні дні. 

Крім того, наші партнери роздали понад 1000 гігієнічних наборів для жінок з деокупованих територій, де базові товари вкрай необхідні. 

Дарувати радість та турботу завжди приємно! Віримо, що наша допомога полегшує життя тим, хто її потребує. Дякуємо нашим партнерам за роботу. Разом ми робимо цей світ кращим!