fbpx

ГО “Відповідальні громадяни” долучилася до програми екстреної допомоги “СОС Діти” і працюватиме на Харківщині

19 Липня 2022

До консорціуму партнерських організацій, що реалізують проєкт #SOSДІТИ, долучилася ще одна. Це громадська організація “Відповідальні громадяни”, яка працюватиме за підтримки світового лідера на косметичному ринку – L’Oréal Group.

Організація була започаткована ще 8 років тому. Ініціативні донеччани об’єдналися у 2014-му, коли на Донбасі спалахнув військовий конфлікт. Спершу були волонтерським рухом, а за рік уже зареєстрували громадську організацію. 

Відтоді “Відповідальні громадяни” працюють у найнебезпечніших місцях України. Надають допомогу за трьома напрямками: гуманітарний – для родин у складних життєвих обставинах і вразливих категорій громадян; культурний – допомога у розвитку соціально корисних та творчих ініціатив; інформаційний – висвітлення реальної ситуації у регіоні.

Тепер наші нові партнери працюють і в Харківській області, де не вщухають бойові дії. А отже – складно з логістикою і дуже потрібне найнеобхідніше. Тож “Відповідальні громадяни” допомагають сім’ям з дітьми продуктами, гігієнічними засобами та медикаментами. А ще, в рамках проєкту, зможуть задовольнити 50 індивідуальних заявок від родин (по 2000 грн кожна, на оплату медичних послуг, техніки та ліків для дітей з інвалідністю). 

Вітаємо у проєкті і сподіваємося, що наша співпраця допоможе пережити важкі часи тим, кому зараз найскладніше.

Проєкт “СОС ДІТИ. Програма екстреної допомоги” реалізується за підтримки СОС Дитячі Містечка Україна та світового лідера на косметичному ринку – компанії L’Oréal Україна.