fbpx

Допомога корпоративних партнерів СОС Дитячі Містечка. Результати 2022 року

2022 рік був дуже складним, ніхто не очікував тих викликів, з якими ми стикнулися. Але завдяки нашим корпоративним партнерам допомога дітям та родинам надавалась швидко та в потрібних об’ємах.

В рамках Київської програми «Укріплення сім’ї» та завдяки підтримці KFC ми провели корекційно-розвивальних заняття та психологічні/психотерапевтичні сесії для 250 дітей. А завдяки FM Logistics ми надали та подовжуємо надавати в 2023 р. психологічну та психотерапевтичну допомогу для дітей та дорослих.

В Харківській області спільно з Loreal, в рамках програми Екстренної допомоги надали допомогу 3 254 українцям в 12 населених пунктах деокупованої Харківщини. Наші бенефіціари отримали продуктові, гігієнічні, медичні та індивідуальні набори допомоги.

Разом з МБФ «Українська Біржа Благодійності»  надали психологічну допомогу дітям та їх батькам в Луганській та Полтавській областях. А спільно з LR Kids надали психотерапевтичну допомогу діткам з ДБСТ, в рамках Київської програми.

Завдяки Porsche ми отримали 1 автомобіль для молодіжного центру та 2 авто для надання психологічної допомоги, на яких працівники психологічної служби можуть мобільно та без перепон надавати необхідні послуги. Окрім автівок, Porsche забезпечили нас паливом.

У вигляді продукції та послуг ми отримали від наших партнерів та надали допомоги на 14 млн гривень.

Завдяки Vaillaint 75 дітей ДБСТ отримали медичне страхування на рік.

Гігієнічна продукція особиста та для дому – P&G.

1000 дітей отримали планшети для онлайн навчання від SOS Kinderdorf. Також наш партнер допоміг з одягом для жінок.

Дитячу харчову продукцію та молочні продукти ми отримали від Danone, Hipp/Alpavita, ТОВ “Стор Фуд Дистриб’юшн” та Наша Ряба.

Логістичні відправлення по Україні нам допомагали здійснювати чарівники з Glovo, FM Logistics та Нова Пошта.

Медичний напрямок допомоги – вітаміни, антисептики, медичні медикаменти нам надавали Bayer, Healer та Teva. А в рамках програми Допомога пораненим дітям наш партнер Buhler Ukraine закривав існуючі та поточні потреби.

З памперсами та гігієною нам допомогли Loreal та Ravago.

Одяг, речі для дому та взуття нам надали Omenaa Foundation (Варшава), наш бренд-амбасадор Ярема Венгринович, FM Logistics та De Forenede Dampvaskerier (DFD).

Нашому партнеру Anex ми вдячні за дитячі візочки, муфти та конверти для немовлят.

Ну і куди ж без дитячих іграшок, новорічних подарунків та канцтоварів? За цей напрямок ми вдячні Будинку Іграшок, Bayer, Glovo, та  FM Logistics.

Дуже, дуже дякуємо нашим партнерам за підтримку та допомогу. Разом ми робимо цей світ кращим!