fbpx

Допомога дітям, які отримали поранення

Війна залишила багато родин без домівок та засобів для існування. Втрата роботи, руйнування житла, поранення або навіть загибель близьких людей – події, які не повинні існувати у повсякденному житті. І ми не стоїмо осторонь та допомагаємо постраждалим.

В жовтні в рамках програми Допомоги дітям, які отримали поранення ми в СОС Дитячі Містечка допомагали родинам, в яких діти отримали важкі поранення в наслідок збройної агресії російської федерації.

Родини мали можливість придбати зимові речі, щоб не турбуватися про те, в чому зустріти холодну пору року. Загалом допомогу отримали 38 дітей. Всі вони знаходяться під соціальним супроводом в нашому проєкті.

«Дякуємо вам за своєчасну допомогу! Моя донька самостійно обирала одяг в онлайн магазині. Ми вдячні, що ви не залишили нас сам на сам зі своєю бідою. Ми дуже вдячні за допомогу та підтримку від вашої організації для наших родин

– діляться своїми емоціями батьки дітей

Наші співробітники СОС Дитячі Містечка продовжують свою щоденну роботу та надають допомогу сім’ям, які внаслідок воєнних дій опинилися у кризовій ситуації. Якщо у вас є труднощі з оформленням спеціальних статусів або соціальних виплат – наша організація надає допомогу та супровід в цих питаннях.

Окрім цього, ми продовжуємо надавати грошову допомогу, психологічну підтримку, ліки та засоби для реабілітації, сприяємо в отриманні якісних медичних, освітніх, реабілітаційних та інших послуг відповідно до потреб дітей та сімей з пораненими дітьми. 

Детальну консультацію можна отримати за телефоном: +380 95 790 14 16

Разом ми робимо цей світ кращим!