fbpx

Чмирівська ОТГ та Луганське відділення СОС Дитячі Містечка розпочали проєкт з надання соціальних послуг

5 Серпня 2020

Одним із пріоритетів діяльності нашої організації є сприяння розвитку соціальних послуг для сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, задля збереження сім’ї для дитини?‍?‍?‍?
Ми прагнемо бути партнерами місцевих органів влади у наданні якісних соціальних послуг за рахунок коштів місцевого бюджету.

Співпраця між місцевою владою та неприбутковими організаціями у наданні послуг сім’ям з дітьми дає можливість охопити соціальними послугами більшу кількість родин з дітьми у громаді та попередити розлучення дитини з біологічними батьками з причин складних життєвих обставин у родині. Також розвиток соціальних послуг у громадах є одним з ключових напрямків реалізації Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017 – 2026 роки.

Саме тому на початку липня Чмирівська ОТГ Старобільського району Луганської області та Луганське обласне відділення СОС Дитячі Містечка Україна розпочали пілотний проєкт з надання соціальних послуг консультування сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Впевнені, що завдяки даному проєкту та співпраці вразливі родини з дітьми будуть отримувати усі необхідні соціальні послуги і зможуть подолати життєві труднощі з підтримкою фахівців та громади?